Tornstaden expanderar i Malmöregionen

Mats Anebreid

Byggnads AB Tornstaden Syd etablerades i Malmöregionen för drygt två år sedan och bolaget har sedan dess utvecklats enligt plan till en ungefärlig omsättning om 170 miljoner 2020. Det är nu dags för bolaget att ta ytterligare ett steg i utvecklingen och Mats Anebreid har rekryterats till rollen som avdelningschef för en ny avdelning. Mats kommer närmast från HENT där han har varit delaktig i koncernens etablering på den svenska marknaden. Han tillträder tjänsten den 1 oktober.

Tornstadens byggverksamhet i Malmöregionen startade 2018 och har sedan dess haft en stabil tillväxt. Under hösten förstärks regionen med ytterligare en avdelning som Mats Anebreid rekryterats att ansvara för. Han tillträder tjänsten som chef för den nya avdelningen den 1 oktober.

Mats kommer närmast från en roll som Avdelningschef Kalkyl & Inköp hos den norska byggkoncernen HENT och har varit med om att utveckla verksamheten i Sverige. Han har mångårig erfarenhet inom branschen i flera olika roller, bland annat inom Skanska.

Med en gedigen kunskap och en driven personlighet är jag övertygad om att Mats passar in i vårt arbetssätt som är mycket kundorienterat och att han starkt kommer att bidra till en fortsatt positiv utveckling av verksamheten, säger Erik Olofsson, vd på Byggnads AB Tornstaden.

Tornstaden är en gedigen byggmästare och har en värdegrund som stämmer väl överens med min syn. Det känns roligt och mycket inspirerande att få vara med om Tornstadens vidare utveckling i Syd. Jag upplever att bolaget har en stor grad av entreprenörsanda med korta beslutsvägar, mycket energi och framtidstro, säger Mats Anebreid.

 

För mer information:

Erik Olofsson
VD Byggnads AB Tornstaden
erik.olofsson@tornstaden.se, 031-350 15 49

Helena Hedlund
Kommunikationsansvarig, AB Tornstaden
helena.hedlund@tornstaden.se, 031-350 15 25

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt