Marcus Westman ny ekonomi- och finanschef på Tornstaden

Marcus Westman

Marcus Westman har rekryterats till rollen som ny ekonomi- och finanschef för Tornstadenkoncernen. Marcus kommer att ingå i koncernledningen och får därmed en nyckelroll i Tornstadens framtida utveckling. Han kommer närmast från Serneke där han har haft rollen som Redovisningschef och tillträder sin nya tjänst hos Tornstaden vid årsskiftet.

Tornstaden är en bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. De tre verksamhetsgrenarna projektutveckling, byggnation och fastighet omsätter idag ca 2 miljarder. Koncernen har 150 anställda med huvudkontor i Göteborg, samt regionkontor i Stockholm och Malmö. För att stärka upp verksamheten ytterligare inför fortsatt utveckling, har Marcus Westman rekryterats till rollen som ekonomi- och finanschef.

I samband med Marcus tillträde vid årsskiftet, slås funktionerna för finans och ekonomi ihop och Staffan Liljequist delägare och nuvarande finanschef fortsätter att arbeta utifrån sin roll som styrelseledamot. Pär-Henrik Wikhede, nuvarande ekonomichef utses till koncerncontroller samt fortsätter ansvara för koncernens IT-verksamhet och digitala utveckling.

”Jag har fått ett mycket bra intryck av Tornstaden och ser verkligen fram emot att bli en del av bolaget. Tornstaden har en imponerande historik med lönsam tillväxt, tydlig affärsmodell och starka värderingar. Det känns väldigt spännande att få vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen i bolaget”, säger Marcus Westman.

”Med sin branscherfarenhet, personlighet och stora drivkraft ser jag fram emot Marcus medverkan i koncernens fortsatta utveckling. Det känns mycket bra och jag välkomnar Marcus å det varmaste till oss på Tornstaden,” säger koncernchef Jan Edlund.

För mer information:

Jan Edlund
Koncernchef Tornstaden
jan.edlund@tornstaden.se, 031-350 15 09

Helena Hedlund
Kommunikationsansvarig Tornstaden
helena.hedlund@tornstaden.se, 031-350 15 25

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt