fbpx

Förra veckan var det dags för inflyttning i det tredje och sista av våra bostadsprojekt på Uggleberget i Nya Hovås söder om Göteborg. Med fantastiska lägen i denna urbana nya stadsdel har Tornstaden nu utvecklat och byggt 113 lägenheter fördelade på tre etapper och tre bostadsrättföreningar. Tornugglan, Pärlugglan och Sparvugglan.

Matilda Olsson och Fredrik Ahrenberg har köpt en av lägenheterna i Brf Sparvugglan som de flyttade in i förra veckan. Nu ser de fram emot att göra sig hemmastadda i sitt nya boende på Uggleberget.

– Det är verkligen roligt att se det fina resultatet av ”våra ugglor på berget” och det är en härlig känsla att få lämna över nycklarna till de sista köparna. Brf Sparvugglan blev precis så bra som vi hade föreställt oss och vi hoppas att våra köpare ska trivas i sina nya hem, säger Therese Kilenstam, VD för Tornstaden Projektutveckling.

Projekten har utvecklats och byggts av Tornstaden och vi har bland annat lagt stor vikt på kontakten med utemiljön och den naturnära placeringen, men också tagit hänsyn till praktiska detaljer. Alla lägenheter, oavsett storlek, har generösa glaspartier samt terrass, balkong eller uteplats.

Uggleberget erbjuder ett unikt boende i Nya Hovås, den nya stadsdelen i södra Göteborg där fördelarna från den lilla och den stora staden förenas med hav och natur. Här har en urban, modern och småskalig blandstad växt fram med butiker, service, kultur, kontor, restauranger och caféer runt hörnet.

 

Delar av Tornstaden ProjektutvecklingPlatsledningen på Alriks Torg