Stadsmissionen har ett mänskligare samhälle för alla i sikte

Stadsmissionen

Vi på Tornstaden vill gärna stötta Stadsmissionernas arbete med barn och unga som lever i utsatthet i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår julgåva bidrar till att fler får hjälp med till exempel mat, kläder och läxläsning. Gör det du också. Tillsammans kan vi skapa ett mänskligare samhälle för alla.

Även i år har vi valt att stötta Stadsmissionernas arbete med familjer som lever i social och ekonomisk utsatthet. Under julen blir utanförskapet extra påtagligt för barn och familjer som lever i utsatthet och högtiden förknippas med oro och ensamhet i stället för glädje och gemenskap.

Stadsmissionen arbetar med akuta insatser, stöd i att förändra sin situation och kämpar för alla människors rätt till ett värdigt liv. Stödet används bland annat till:
Matkassar och presentkort på matbutiker
Vinterkläder
Läxhjälp

Med vår gåva till Stadsmissionerna i Stockholm, Göteborg och Skåne är vi med och skapar en möjlighet till förändring. Var med du också. Tillsammans tar vi ytterligare ett steg mot visionen ”Ett mänskligare samhälle för alla!”

 

Vill du veta mer om Stadsmissionen?
Följ dem gärna för att få en inblick i deras verksamheter och för att lära dig mer om de sociala utmaningar de möter.

Stadsmissionen i Stockholm
Stadsmissionen i Göteborg
Stadsmissionen i Skåne

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt