fbpx

Vi på Tornstaden är stolta över att stötta Stadsmissionernas arbete med barn och unga som lever i utsatthet i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår julgåva bidrar till att fler får hjälp med till exempel mat, kläder och läxläsning. Gör det du också. Tillsammans kan vi skapa ett mänskligare samhälle för alla.

Även i år har vi valt att stötta Stadsmissionernas arbete med familjer som lever i social och ekonomisk utsatthet. Stadsmissionen arbetar med akuta insatser, stöd i att förändra sin situation och kämpar för alla människors rätt till ett värdigt liv. Stödet används bland annat till:

Matkassar och presentkort på matbutiker
Vinterkläder
Läxhjälp

Med vår gåva till Stadsmissionerna i Stockholm, Göteborg och Skåne är vi med och skapar en möjlighet till förändring. Var med du också. Tillsammans tar vi ytterligare ett steg mot visionen ”Ett mänskligare samhälle för alla!”

Vill du veta mer om Stadsmissionen?
Följ dem gärna för att få en inblick i deras verksamheter och för att lära dig mer om de sociala utmaningar de möter.

Stadsmissionen i Stockholm
Stadsmissionen i Göteborg
Stadsmissionen i Skåne

Matilda och Fredrik i Brf SparvugglanEnedalshöjden Borås Hus A