fbpx

Byggnads AB Tornstadens startade 2005 och beräknas i år omsätta cirka 2 miljarder kronor. Till att leda en av bolagets avdelningar i den fortsätta utvecklingen har Reine Johnsson utsetts. Reine har arbetat i bolaget sedan 2010 i olika roller och tillträder den nya tjänsten som Avdelningschef i region Väst den 1 augusti.

Byggnads AB Tornstaden, som ingår i Tornstadenkoncernen, utför totalentreprenader i nära samverkan med kunder i de tre storstadsregionerna. Verksamheten i Region Väst startade 2005 och verkar främst i Göteborg och dess kranskommuner. Till en av avdelningarna i bolaget har Reine Johnsson utsetts till Avdelningschef. Reine har under de senaste åren ansvarat för flertalet projekt som Platschef. Han har dessförinnan en mångårig erfarenhet inom branschen i olika roller och har mycket goda ledaregenskaper. Han tillträder tjänsten 1 augusti.

Reine är uppskattad av både kunder och medarbetare. Han har stort engagemang och kompetens att driva projekt med god kontroll på både kvalitet, tid och kostnader. Jag övertygad om att han starkt kommer att bidra till Tornstadens positiva utveckling och det känns extra roligt att en duktig medarbetare kan fortsätta utvecklas inom företaget, säger Erik Olofsson, vd på Byggnads AB Tornstaden.

Jag ser fram emot att få ta med mig mina erfarenheter från en lång karriär inom byggbranschen, och en lika lång erfarenhet inom lagidrotten, till utmaningen i rollen som Avdelningschef. Det är betydelsefullt att vi är lyhörda mot våra kunder och att vi tar tillvara olika medarbetares kompetenser. Att nå mål tillsammans och dessutom ha roligt längs vägen är viktigt, säger Reine Johnsson, tillträdande Avdelningschef.

 

För mer information:

Erik Olofsson
VD Byggnads AB Tornstaden
erik.olofsson@tornstaden.se, 031-350 15 49

Helena Hedlund
Kommunikationsansvarig, AB Tornstaden
helena.hedlund@tornstaden.se, 031-350 15 25

Första sprängning i Hovås höjdMjörnbo Gårdar Gråbo