Avslutande etappen för Riksbyggen i Mölndals innerstad

Brf Browallia Mölndals innerstad

Nu startar byggnationen av den sista etappen av tre i Mölndals innerstad Västra kvarter och Tornstaden har fått fortsatt förtroende av Riksbyggen. Byggnationen av första och andra etappen, som tillsammans innehåller 128 lägenheter, pågår och kommer att färdigställas under hösten 2021 och våren 2022.  Den sista etappen i Brf Browallia innehåller 53 lägenheter och beräknas vara klar i slutet av nästa år.  Projekten uppförs enligt Miljöbyggnad Silver.

Byggnads AB Tornstaden kommer även att ansvara för totalentreprenaden av Riksbyggens tredje och sista etapp i Mölndals innerstad Västra kvarter. Byggnationen av den första etappen, Brf Lobelia, och den andra, Brf Petunia, pågår och nu har även byggnationen av tredje etappen startat. Brf Browallia kommer att bestå av 53 lägenheter och beräknas vara färdigställt under fjärde kvartalet 2022. Hela kvarteret uppförs enligt Miljöbyggnad Silver.

Mölndals innerstad har blivit ett område fullt av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga mötesplatser. Totalt har det planerats för 600 nya bostäder och 2000 nya arbetsplatser.

 

För mer information:
Staffan Wallenstam
VD Byggnads AB Tornstaden
staffan.wallenstam@tornstaden.se, 031-350 15 41

Helena Hedlund
Kommunikationsansvarig, AB Tornstaden
helena.hedlund@tornstaden.se, 031-350 15 25

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt