Tack till medarbetare och kunder

Nyår

Även i år har vi haft förmånen att få starta upp byggnationen av många bostäder för våra kunder. Så många att vi hamnat på 6:e plats som första ej publika byggbolag på den lista som Byggvärlden publicerat över ”De mesta bostadsbyggarna 2021”, vilket vi såklart är mycket stolta över.

Vi vill tacka alla våra medarbetare som gjort det möjligt och också våra kunder för förtroendet och det goda samarbetet under året. Nu önskar vi er ett bra 2022 och ser fram emot att få lämna över välskötta projekt och inflyttningsklara bostäder till er!

Länk till Byggvärldens lista över ”De mesta bostadsbyggarna 2022”.

 

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt