Nu har vi flyttat ut så att andra kan flytta in

Brf Kullen Hammarkulletorget

Årets första färdigställda bostadsprojekt har nu lämnats över till vår kund Egnahemsbolaget. I Brf Kullen vid Hammarkulletorget i nordöstra Göteborg väntar nu 46 nya hem på sin första ägare och försäljningen pågår för fullt.

Det är lite ovanligt att lägenheterna är klara innan försäljningen startar. ”Vi vill testa och se om det bidrar till att förenkla köpprocessen för våra kunder, som ofta är förstagångsköpare. Vår teori är att om man kan klämma och känna på bostaden så blir det enklare att ta beslut,” förklarar Egnahemsbolaget och de som köper en ny fin lägenhet i dag kan alltså flytta in redan i mars om de vill. Här kan du läsa mer om bostäderna. 

Helena Koorp har varit platschef från byggstarten för cirka ett år sedan och känner sig nöjd med hur smidigt arbetet har gått. ”Tack vare att vi har planerat arbetat väl så har det bäddat för ett gott samarbete med båda beställaren och våra underentreprenörer hela vägen. Vi blev till och med klara i god tid före överlämning vilket gjorde det möjligt att gå igenom allt ordentligt en extra gång. Det är inte alltid att allt löper på så smärtfritt som det har gjort här i Hammarkullen. Vi tycker att det blev ett jättefint hus och ett bostadsprojekt som alla inblandade kan vara stolta över”, säger Helena.

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt