Inflyttning i Kvarteret Prästlyckan i hjärtat av Alingsås

Med ett fantastiskt läge mitt i Alingsås har vi utvecklat och byggt Kvarteret Prästlyckan som innehåller både bostadsrätter, hyresrätter – och ett café. I dagarna har de första boende fått nycklarna till sina nya hem.   

Se mer av Kvarteret Prästlyckan här!

Nu har Margareta Stiernstrand och hennes grannar flyttat in Kvarteret Prästlyckan. När vi möter henne på gården där hon fotar den vackra smidesgrinden säger hon ”Det är så mysigt att bo så här fint mitt i stan och så skönt att kunna parkera under huset och ta hissen upp till min ljusa fina lägenhet. Det är jag inte van vid, så det här känns jättelyxigt. Jag stortrivs redan och det känns lite som jag kommit till himmelriket!

Även Marco Stua och Victor Närkestam är två av de 67 bostadsrättsägarna i Brf Prästlyckan som hämtade ut sina nycklar hos Svensk Fastighetsförmedling förra veckan. Nu ser de fram emot att göra sig hemmastadda i sina nya lägenheter i kvarteret.

– Det är det här som är belöningen för allt jobb vi lagt ner. Att se resultatet, som till och med blev ännu bättre än vi hoppats på, och att se hur nöjda våra kunder är så att vi alla kan känna stolthet över kvarteret, säger Marcus Axelsson som är ansvarig projektutvecklare för Prästlyckan.

Projektet har utvecklats av Tornstaden Projektutveckling tillsammans Skara Stift och Byggnads AB Tornstaden har ansvarat för byggnationen. Kvarteret innehåller både bostadsrätter och hyresrätter som ska ägas och förvaltas av Fastighets AB Tornstaden. Om en månad är det dags för inflyttning även i hyresrätterna och i början av nästa år flyttar ett café in i kvarterets hörnlokal.

 

 

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt