Inflyttning i Kvarteret Sjöscouten som byggts för MKB i Limhamn

Limhamn - Projekt för MKB

Precis på kajkanten i Limhamns Sjöstad ligger det tredje projektet som Tornstaden har byggt på uppdrag av MKB i området. Kvarteret Sjöscouten innehåller, förutom 74 lägenheter, även 10 tvåplans stadsradhus och innergården är utformad med strandtema. I veckan som gått har alla hyresgäster flyttat in i sina nya hem.

Kvarteret Sjöscouten är ett fint projekt med ett unikt läge utmed kajpromenaden i det som kallas Limhamns Sjöstad. Det består av totalt 74 lägenheter samt 10 stadsradhus runt en gemensam innergård. På den trevliga gården finns bland annat ett utekök med murad grill under en pergola. I veckan som gått har hyresgästerna flyttat in i kvarteret och projektet lämnats över till vår kund MKB.

Kvarteret Sjöscouten 1 i Limhamn är det tredje projektet i det ramavtal som Tornstaden har med MKB Fastighets AB avseende hyresrätter i sydvästra Malmö. MKB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag och det största fastighetsbolaget i Malmö. Sedan tidigare har Tornstaden färdigställt grannkvarteren Pålsteken och Halvslaget som totalt innehåller 270 hyresrätter.

Bildtext:
Kvarteret Sjöscouten (1), samt kvarteren Halvslaget (2) och Pålsteken (3) i Limhamns Sjöstad.

 

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt