fbpx

Efter att ha besökt arbetsmarknadsmässorna på Chalmers i Göteborg, Lunds Tekniska Högskola och KTH i Stockholm ser vi nu fram emot att träffa några av de studenter vi mötte vid ett studiebesök på ett av våra byggprojekt om ett par veckor.

Som alltid så ger det mycket energi för oss att träffa alla nyfikna och engagerade studenter. Förutom att anmäla sig till ett studiebesök fick de även i år möjlighet att vinna en elscooter om de bland annat lyckades gissa namnet eller funktionen på ett antal kluriga verktyg som används i produktionen. Tre lyckliga vinnare, en i varje stad, fick ta med sig en elscooter hem.

Intresset för arbete och praktik var mycket stort och vi har träffat många studenter som har potential att utvecklas till framtida ledare hos oss. Vi söker engagerade, motiverade, kunskapstörstande och lagspelande tävlingsmänniskor.

Välkommen att göra en spontanansökan här om du också är intresserad av att utvecklas med oss.

För mer information:
Josef Buskhe, personalchef Tornstaden Byggnads AB
josef.buskhe@tornstaden.se

Godsfinkan 3, Södra Nyhamnen MalmöTeam Tornstaden