Vinterns arbetsmarknadsmässor har startat

Häromdagen gick startskottet för vinterns turné då vi besökte arbetsmarknadsmässan VARM på Chalmers i Göteborg. På måndag kommer några av studenterna vi träffade göra ett studiebesök på en av våra byggarbetsplatser, bostadsprojektet Spina i GoCo Health Innovation City. Efter årsskiftet väntar mässorna på Lunds Tekniska Högskola och KTH i Stockholm. Det ser vi också fram emot.

Som alltid så ger det mycket energi för oss att träffa alla nyfikna och engagerade studenter. Förutom att anmäla sig till ett studiebesök kunde den som byggde ihop en snöskoter i Lego snabbast vinna en proffsskruvdragare. Lukas Nyd, som läser civilingenjörsprogrammet i teknisk fysik, blev den lyckliga vinnaren med hela en minuts marginal.

Intresset för arbete och praktik var mycket stort och vi träffade många studenter som har potential att utvecklas till framtida ledare hos oss. Vi söker engagerade, kunskapstörstande och lagspelande tävlingsmänniskor. Välkommen att göra en spontanansökan här om du också är intresserad av att utvecklas med oss.

 

På bilden står vinnaren Lukas Nyd tillsammans med vår arbetsledare Alicia Carlsson och personalchef Josef Buskhe.

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt