fbpx

Vi på Tornstaden vill gärna stötta Stadsmissionernas arbete med barn och unga som lever i utsatthet i våra verksamhetsområden Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår julgåva bidrar till att fler får hjälp med till exempel mat, kläder och läxläsning. Gör det du också. Tillsammans kan vi skapa ett mänskligare samhälle för alla.

Även i år har vi valt att stötta Stadsmissionernas arbete med familjer som lever i social och ekonomisk utsatthet. Under julen blir utanförskapet extra påtagligt för barn och familjer som lever i utsatthet och högtiden förknippas med oro och ensamhet i stället för glädje och gemenskap. Stadsmissionens kämpar för alla människors rätt till ett värdigt liv och deras insatser bidrar till att barn och deras familjer kan tillgodose basbehov som mat, men också behovet av gemenskap, aktiviteter och stöd till förändring. Innan är det aldrig för sent.

Med vår gåva till Stadsmissionen i Stockholm, Göteborg och Skåne är vi med och skapar en möjlighet till förändring. Var med du också. Tillsammans tar vi ytterligare ett steg mot visionen ”Ett mänskligare samhälle för alla!”

 

Vill du veta mer om Stadsmissionen?
Följ dem gärna för att få en inblick i deras verksamheter och för att lära dig mer om de sociala utmaningar de möter.

Stadsmissionen i Stockholm
Stadsmissionen i Göteborg
Stadsmissionen i Skåne

Hotell Lisebergsvägen