fbpx

Ett projekt med en annorlunda arkitektur är nu inflyttningsklart. På uppdrag av ALFA Development och i samarbete med J+S Projektutveckling har vi nu byggt 60 lägenheter och 10 gathus i projekt Karnaphuset, eller Flytvästen som projektet också kallas. 

Husen ligger i Limhamn och är ritade av C.F Møller Architects och Kamikaze Arkitekter. De har bland annat speciella burspråk, karnaper på danska och det går att se havet från nästan alla lägenheter. Fasaderna har gröna detaljer och fasadmaterial i cederträ för att skapa en helhet med husen runtomkring. Fasaden består av cederträspån som spikats upp för hand ett och ett.

Under produktionen har vi haft ett nära samarbete med J+S Projektutveckling som varit ALFA:s förlängda arm i projektet. Bostadsprojektet är vårt femte i Limhamn.

 

 

ArbetsledningArbetsledare och hantverkare