Kvarteret Skogsgläntan i nya naturnära bostadsområdet Nordtag

I nybyggda bostadsområdet Nordtag i Ytterby finns nu möjlighet att ansöka om att hyra lägenhet i det trevliga kvarteret Skogsgläntan som består av 107 lägenheter fördelade på fem hus runt en gemensam trevlig innergård. Inredningen i samtliga lägenheter är ljus med gedigna materialval och vi kan erbjuda stor variation både vad gäller läge, storlek och planlösning.

Ytterby i Kungälv erbjuder en naturnära och trygg boendemiljö med utmärkta kommunikationer till både Kungälv och Göteborg, vilket gör det idealiskt för pendlare och naturälskare. I det familjevänliga Nordtag finns flera olika boendeformer och här kombineras fördelarna med småstadslivet nära naturen med närheten till den större staden.

Viktig information om uthyrningen

Ansökan är nu öppen för samtliga lägenheter och mer information om lägenheterna hittar du på HomeQ där du också ansöker. Vår uthyrningsprocess kommer att starta i slutet av juli och därefter kommer vi att kontakta sökande efter hand och i den ordning som inflyttning i de olika husen sker.

Du kan söka flera lägenheter men tänk då igenom vilka du är intresserad av och sök bara de lägenheter du skulle vilja ha och prioritera i önskad ordning. Vi eftersträvar en bred blandning av hyresgäster som vill bo hos oss länge. Därför lägger vi stor omsorg vid matchningen mellan hyresgäst och bostad för att den ska bli så bra som möjligt. I urvalsprocessen tar vi därför inte bara hänsyn till köpoäng.

Varmt välkommen med din ansökan!

Harmonisk boendemiljö nära naturen och staden

Att bo i Ytterby i Kungälv har många fördelar som passar människor i olika livsskeden. Här finns närheten till naturen och omgivningar av vacker skog med fina promenad- och cykelleder. Perfekt för de som gillar friluftsliv. Ytterby erbjuder också många fritidsaktiviteter och sportmöjligheter för ett aktivt och hälsosamt liv. Bra kommunikationer med närhet till Bohusbanan gör det enkelt att pendla till både Kungälv och Göteborg för den som behöver.

I det nya bostadsområdet Nordtag finns en variation av bostäder med allt från radhus till lägenheter som gör att både unga, familjer och äldre kan hitta det de söker. Området har en stark gemenskap med gemensamma gårdar och lekplatser som skapar en trygg och trivsam miljö. Närhet till skolor, förskolor, butiker och hälsovård gör Ytterby familjevänligt och bekvämt.

Boende i Ytterby kombinerar helt enkelt det bästa av naturnära lugn med goda kommunikationer och stadens bekvämligheter, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på.

Utvecklar

Projektutvecklingsverksamheten
förverkligar idéer till färdiga projekt med fokus på miljö, ekonomi och estetik för att skapa en lyckad helhet åt våra kunder.

Bygger

Byggverksamheten
utför totalentreprenader i samarbete med kunder, medarbetare och samarbetspartners genom hela byggprocessen.

Förvaltar

Fastighetsverksamheten
äger och förvaltar egna fastigheter med ett hållbart och personligt fokus vilket skapar nöjda hyresgäster.

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt