Tornstaden sjösätter bostadsprojekt i Rindö Hamn

Bygg- och fastighetskoncernen Tornstaden satsar på att långsiktigt utveckla bostäder och förvalta fastigheter på Rindö.
I den historiska miljön byggs nu 85 lägenheter och 6 radhus i bostadsrättsform. Säljstart blir den 23 juni.

Tornstaden har förvärvat markområden och fastigheter på Rindö och tar nu på allvar över stafettpinnen efter Vasallen, som de senaste åren utvecklat den nya skärgårdsstadsdelen Rindö hamn.

–Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Rindö långsiktigt tillsammans med Rindöborna och Vaxholms kommun. Det här är en unik och historiskt viktig miljö som vi både vill bevara och förädla, säger Tornstadens koncernchef Jan Edlund.

Säljstart för Brf Dykaren Rindö är den 23 juni. Radhusen och lägenheterna kommer att ha ligga i Rindö Hamn med utsikt över havet och varje radhus får ett eget orangeri på taket. I kommande projekt planerar Tornstaden att bygga fler bostäder på Rindö, bl a ett område med fristående villor.

Rindö har de senaste åren fått nytt liv då flera anrika kasernbyggnader byggts om till bostadsrätter. Andra lokaler har renoverats för att inrymma bl a restaurang, bageri och bryggeri. Vaxholms kommun kommer också starta byggnation av en ny skola inom området. Till Rindö kommer du med vägfärja både från Vaxholm och från Värmdö. Under stora delar av året går även skärgårdsbåtar direkt från Stockholm City till Rindö Hamn.

För intresseanmälan och mer info, besök www.rindohamn.se

För mer information:
Therese Kilenstam
VD Tornstaden Projektutveckling AB
therese.kilenstam@tornstaden.se, 031-350 15 08

Helena Hedlund
Kommunikationsansvarig Tornstaden
helena.hedlund@tornstaden.se, 031-350 15 25

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt