Stort intresse för Brf Dykaren i Rindö Hamn utanför Vaxholm

Säljstart för Brf Dykaren Rindö

Igår den 23 juni var det äntligen säljstart för vårt spännande bostadsprojekt i Rindö Hamn utanför Vaxholm. Det var många nyfikna och intresserade sällskap på plats när planlösningar och läge för de 85 lägenheterna och 6 radhusen presenterades. I höst planeras för byggstart och beräknad första inflyttning blir under sommaren 2021.

”Vi är mycket glada över de positiva reaktioner vi fick på projektet under visningen igår och det är fantastiskt roligt att äntligen få berätta om alla våra tankar med Brf Dykaren för de som är intresserade. Nu ser vi fram emot den fortsatta försäljningen under sommaren och byggstarten i höst”, säger Therese Kilenstam som är vd på Tornstaden Projektutveckling.

På plats för att berätta om projektet var, förutom representanter från Tornstaden, även ansvariga mäklare från Magnusson Nyproduktion. På bilden poserar mäklare Mattias Lindqvist och Stefan Lagerqvist som är avdelningschef på Byggnads AB Tornstaden i Stockholm.

Läs gärna mer om projektet här och anmäl ditt intresse så håller vi dig informerad.

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt