Påbörjad byggnation av Brf Dykaren på Rindö – Vaxholm Stad

Utsikt från tomtmarken i Rindö Hamn

Tornstaden har erhållit startbesked från Vaxholms Stad avseende Brf Dykaren Rindö och påbörjar nu byggnationen vid kajkanten i Rindö Hamn. Under nästa vecka sätts markarbetena igång och första inflyttningen beräknas ske under sommaren år 2021.

I Stockholms mellersta skärgård, strax utanför Vaxholm, ligger den vackra ön Rindö med en spännande historia och unika miljöer. Med strålande havsutsikt ska Tornstaden nu börja bygga 85 lägenheter och 6 radhus med orangerie på taket. Bilden visar utsikten från tomtmarken.

Försäljning pågår och mer information och möjlighet att anmäla intresse finns på projektets hemsida.

Rindö har de senaste åren fått nytt liv då flera anrika kasernbyggnader varsamt byggts om till bostadsrätter. Andra lokaler har renoverats för att inrymma bl.a. restaurang, ostmakeri och bryggeri. Här finns även en skola för årskurs 1 till 6. Ön nås med vägfärja från både Vaxholm och Värmdö. Waxholmsbolaget kör även direktbåtar från Stockholms City till Rindö Hamn.

”Vi är stolta och glada att vi nu kan påbörja byggnationen av vårt första projekt på Rindö och ser fram emot att fortsätta utveckla ön långsiktigt tillsammans med Rindöborna och Vaxholms kommun. Det här är en unik och historiskt viktig miljö som vi både vill bevara och förädla”, säger VD för Tornstaden Projektutveckling Therese Kilenstam.

Bygg‐ och fastighetskoncernen Tornstaden satsar på att långsiktigt utveckla och förvalta fastigheter på Rindö.

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt