Tornstaden expanderar i samtliga tre storstadsregioner

Viktor Nordenborg och Staffan Waldenström

Som ett led av expansionen inom våra tre regioner, kommer Viktor Nordenborg ta över rollen som Avdelningschef i region Väst efter Staffan Waldenström, som då ges möjlighet att fokusera ytterligare på den fortsatta tillväxten i region Syd i rollen som Regionchef. Förändringen sker från och med den 1 februari.

I höstas utökades vår byggverksamhet i både region Öst och Syd genom tillsättande av ny Regionchef respektive Avdelningschef. Det är nu dags att ta ytterligare ett steg för att möjliggöra den fortsatta utvecklingen i våra tre regioner.

Från och med 1 februari kommer Viktor Nordenborg, som arbetat som platschef i bolaget i ett antal år, ta över rollen som Avdelningschef efter Staffan Waldenström, vilket medför att Staffan kan koncentrera sig mer på utvecklingen och expansionen i Syd i sin roll som Regionchef samt som vice VD för Byggnads AB Tornstaden.

Viktor har i sin tidigare roll som platschef levererat välskötta projekt till nöjda kunder. Han har ett gott ledarskap och stor kunskap i vårt arbetssätt vilket gör att han har mycket goda förutsättningar att ersätta Staffan i rollen som avdelningschef. Det känns mycket bra att vi fortsätter vår planerade tillväxt i samtliga regioner tillsammans med våra engagerade medarbetare , säger Erik Olofsson, vd på Byggnads AB Tornstaden.

Jag känner mig väldigt motiverad inför den nya utmaningen och jag ser fram emot att få arbeta med våra kunder och medarbetare, med målsättningen att vi tillsammans ska göra projekt som blir bra för alla parter, säger Viktor Nordenborg.

På fotot är Viktor Nordenborg till vänster och Staffan Waldenström till höger

För mer information:

Erik Olofsson
VD Byggnads AB Tornstaden
erik.olofsson@tornstaden.se, 031-350 15 49

Helena Hedlund
Kommunikationsansvarig, AB Tornstaden
helena.hedlund@tornstaden.se, 031-350 15 25

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt