fbpx

Tornstadenkoncernen är en modern version av gamla tiders byggmästare. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter. Våra projekt genomförs effektivt med korta beslutsvägar och tydligt ansvar där kvalitet, långsiktighet och personligt engagemang är ledord. Precis som för gamla tiders byggmästare.

Välkommen till Tornstaden!

Tornstaden är en bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. Vill du veta mer om oss så titta gärna på vår film.

Om Tornstaden

Brf Dykaren Rindö

Brf Dykaren Rindö

Lev Rindöliv 50 min från Stockholm City

I Stockholm mellersta skärgård, strax utanför Waxholm, ligger den vackra ön Rindö med en spännande historia och unika miljöer. I Rindö Hamn och med strålande havsutsikt byggs nu Brf Dykare. Ett naturligt bekymmerslöst boende.

Välkommen att läsa mer!

Information kring det uppkomna läget orsakad av Coronaviruset
Tornstaden följer noga myndigheternas rekommendationer och vi gör vårt bästa för att begränsa spridningen av covid-19. Vi tar situationen på största allvar och arbetar kontinuerligt för att värna om våra anställdas och samarbetspartners hälsa samt för att säkerställa produktionen för våra kunder. I nuläget fortsätter vår produktion och övrig verksamhet. Eventuella förändringar kommuniceras i direkt kontakt med berörda parter. Mer information för våra hyresgäster finns här.

2_exterior2_web
Utvecklar

Projektutvecklingsverksamheten
förverkligar idéer till färdiga projekt med fokus på miljö, ekonomi och estetik för att skapa en lyckad helhet åt våra kunder.

2_bf_5867_web_besk
Bygger

Byggverksamheten
utför totalentreprenader i samarbete med kunder, medarbetare och samarbetspartners genom hela byggprocessen.

Lilla Tunnlandsgatan
Förvaltar

Fastighetsverksamheten
äger och förvaltar egna fastigheter med ett hållbart och personligt fokus vilket skapar nöjda hyresgäster.

Den moderna byggmästaren

Vi vill bevara den traditionella byggmästarrollen att med personligt engagemang, långsiktighet och kvalitetstänkande driva projekt från början till slut. Det har visat sig att vårt traditionella arbetssätt är mer modernt än någonsin.